12 weken programma

KRACHTTRAINING VOOR IEDEREEN

Trainen in een groep van maximaal acht personen. Het 12 weken programma is gericht op:

  • Fit worden
  • Spiermassa opbouwen
  • Afvallen (vetpercentage verlagen)

 

Ook fit in 12 weken?

Krijg jij het zelf niet voor elkaar om een verandering aan te brengen in je leefstijl? Je wilt je eetpatroon veranderen en je sportprestaties verberteren, maar het lukt je niet om je eigen patronen te doorbreken? Dan is het 12 weken programma van Erik Gouw PT iets voor jou. We gaan samen met je leefstlijf aan de slag om een permanente verandering in je leven te creƫren.

 

Krachttraining in groepsverband

Personal trainer Erik is gespecialiseerd in krachttraining in combinatie met afvallen/ vetpercentage verlagen. Daarom zullen deze small group trainingen vooral gericht zijn op krachttraining. Met behulp van krachttraining zal de vetvrije massa toenemen (spiermassa), hierdoor zal de stofwisseling hoger komen te liggen. Bij een hogere stofwisseling verbrandt het lichaam meer, klinkt ideaal toch? In combinatie met een uitgebalanceerd voedingsadvies ga jij je doelen zeker halen.

 

Bij het huidige 12 weken programma kun je op elk moment invoegen. De mannen groep traint op dinsdagavond 18:00 uur en donderdag avond (gemixte groep) om 19:00. Interesse? Laat mij weten welke tijd en dag jou het beste uitkomt.

Trainen met alleen vrouwen? Dat kan: Small group training voor vrouwen

 

Een bedrijf, sportclub of een vriendengroep? Voor besloten groepen zijn ook opties, neem contact met mij op.

 

Wil jij ook fit worden in 12 weken? Wacht niet langer en schrijf je nu in voor het volgende 12 weken programma.